Informatiemanagement staat door diverse maatschappelijke en politieke ontwikkelingen in alle lagen van organisaties hoog op de agenda. Het vakgebied maakt hierdoor belangrijke ontwikkelingen door. (Semi)overheid en bedrijven zijn steeds meer processen en informatie aan het digitaliseren.
Hier speelt DIOR op in door naast operationele opleidingen ook opleidingen op tactisch en strategisch niveau aan te bieden. De opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk. Het bedrijfsvoerings-, verantwoordings- en cultuurhistorisch belang staan centraal.

In deze opleidingen wordt het huidige lesaanbod geïntegreerd. Ben jij werkzaam in het vakgebied informatiemanagement en ondergaat jouw organisatie ook de transitie, dan heeft dit invloed op jouw functie en werkzaamheden.

Met onze nieuwe leergangen Basis Informatiemanagement en Operationeel Informatiespecialist (MBO en HBO) vind jij de aansluiting die nodig is om mee te gaan in de digitale transitie of kan jij jouw organisatie meenemen in deze transitie.