VERNIEUWDE LEERGANGEN

Informatiemanagement staat door diverse maatschappelijke en politieke ontwikkelingen in alle lagen van organisaties hoog op de agenda. Het vakgebied maakt hierdoor belangrijke ontwikkelingen door. (Semi)overheid en bedrijven zijn steeds meer processen en informatie aan het digitaliseren.

Hier speelt DIOR op in door naast operationele opleidingen ook opleidingen op tactisch en strategisch niveau aan te bieden. De opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk. Het bedrijfsvoerings-, verantwoordings- en cultuurhistorisch belang staan centraal.

In deze opleidingen wordt het huidige lesaanbod geïntegreerd.

 

Volg je nu de opleiding Medewerker informatiedienstverlening (MID-lijn) of de opleiding Recordmanager (D-lijn), dan kan je deze opleidingen natuurlijk afronden.
Neem hiervoor contact op met ons info@dior.nl.
Bellen kan natuurlijk ook 070-8200628.
Meer informatie? Neem contact op

DIOR ACADEMY

Ben je nieuw in het vakgebied informatiemanagement of wil je je kennis opfrissen? Doe dan deze 6-daagse Basisopleiding! Je kunt deze opleiding gebruiken als opstap naar de Leergang Operationeel Informatiespecialist.
Start 13 september.

Schrijf je direct in

Deze 9-daagse Leergang is een goede basis voor operationele functies binnen het vakgebied informatie management. Na het volgen van deze Leergang is je kennis up to date en kan je deze kennis toepassen in de praktijk. Wil je je nog meer verdiepen in het vakgebied, doe dan aansluitend de Leergang Operationeel Informatiespecialist op HBO niveau.  Start 8 september.

Schrijf je direct in

Heb je aantoonbaar opleidingen op MBO niveau binnen het vakgebied gedaan en wil je je verder verdiepen, stroom dan in op deze Leergang 12-daagse Informatiespecialist op HBO niveau. Start 12 september.

schrijf je direct in

De Leergang Tactisch Informatiespecialist is bedoeld voor informatieadviseusr, tactisch leidinggevenden, tactisch adviseurs, functioneel beheerders, adviseur bedrijfsvoering, beleidsondersteunend medewerkers, proces controllers, projectsecretarissen, projectmanagers, programmamanagers, ICT adviseurs en technisch applicatiebeheerders. Start januari 2018.

De Leergang Strategische Informatiespecialist is bedoeld voor strategisch adviseurs, architecten, businessarchitecten, businesscontrollers, strategisch sparringpartners, hoofden ICT, beleidsmedewerkers, beleidsadviseurs, beleidsadviseurs CIO’s en CISO’s, informatiebeveiligers en managers control. Start januari 2018.

Dior biedt al 25 jaar opleidingen voor informatieprofessionals en managers. Ontwikkelingen binnen de informatiemanagement gaan in een hoog tempo. De vraag van klanten en medewerkers verandert en de behoefte naar digitale dienstverlening neemt toe. Hoe ga je als professional om met deze ontwikkelingen? Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie en collega’s hierin meegaan?

DIOR ondersteunt jou in dit ontwikkelingsproces met kwalitatief goede opleidingen en incompanytrajecten. Onze opleidingen zijn afgestemd op de praktijk. Komt onze planning u niet uit? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

OVERZICHT ALLE OPLEIDINGEN

Bekijk onze complete studiegids

INCOMPANY

Een kwalitatieve opleiding of training op maat. Dat is wat DIOR graag verzorgt! Wij hebben veel ervaring met het organiseren van incompanytrainingen. Deze worden gegeven op ons kantoor in Den Haag of op een door jou gekozen locatie. Wij gaan graag met je in gesprek om je vrijblijvend te kunnen adviseren over passende opleidingen en trainingen.

LAATSTE NIEUWS