VERNIEUWDE LEERGANGEN

Informatiemanagement staat door diverse maatschappelijke en politieke ontwikkelingen in alle lagen van organisaties hoog op de agenda. Het vakgebied maakt hierdoor belangrijke ontwikkelingen door. (Semi)overheid en bedrijven zijn steeds meer processen en informatie aan het digitaliseren.

 

Hier speelt DIOR op in door naast operationele opleidingen ook opleidingen op tactisch en strategisch niveau aan te bieden. De opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk. Het bedrijfsvoerings-, verantwoordings- en cultuurhistorisch belang staan centraal.
In deze opleidingen wordt het huidige lesaanbod geïntegreerd. Meer inhoudelijke informatie volgt.

De Basisopleiding Informatiemanagement is een 6-daagse opleiding voor medewerkers die nieuw in het vakgebied zijn of die hun kennis op willen frissen. Deze opleiding is bedoeld als opstap naar de Leergang Operationeel Informatiespecialist. Start september.

De Leergang Operationeel Informatiespecialist bestaat uit een 9-daagse opleiding op MBO niveau en een 12-daagse opleiding op HBO niveau. De opleiding is bedoeld voor medewerkers informatiedienstverlening, depotbeheerders, operationeel leidinggevenden, coördinatoren en aankomend junior adviseurs. Start september.

De Leergang Tactisch Informatiespecialist is bedoeld voor informatieadviseusr, tactisch leidinggevenden, tactisch adviseurs, functioneel beheerders, adviseur bedrijfsvoering, beleidsondersteunend medewerkers, proces controllers, projectsecretarissen, projectmanagers, programmamanagers, ICT adviseurs en technisch applicatiebeheerders. Start januari 2018.

De Leergang Strategische Informatiespecialist is bedoeld voor strategisch adviseurs, architecten, businessarchitecten, businesscontrollers, strategisch sparringpartners, hoofden ICT, beleidsmedewerkers, beleidsadviseurs, beleidsadviseurs CIO’s en CISO’s, informatiebeveiligers en managers control. Start januari 2018.

Meer informatie? Neem contact op

DIOR ACADEMY

Dior biedt al 25 jaar opleidingen voor informatieprofessionals en managers. Ontwikkelingen binnen de informatiemanagement gaan in een hoog tempo. De vraag van klanten en medewerkers verandert en de behoefte naar digitale dienstverlening neemt toe. Hoe ga je als professional om met deze ontwikkelingen? Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie en collega’s hierin meegaan?

DIOR ondersteunt jou in dit ontwikkelingsproces met kwalitatief goede opleidingen en incompanytrajecten. Onze opleidingen zijn afgestemd op de praktijk. Komt onze planning u niet uit? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

OVERZICHT ALLE OPLEIDINGEN

Bekijk onze complete studiegids

INCOMPANY

Een kwalitatieve opleiding of training op maat. Dat is wat DIOR graag verzorgt! Wij hebben veel ervaring met het organiseren van incompanytrainingen. Deze worden gegeven op ons kantoor in Den Haag of op een door jou gekozen locatie. Wij gaan graag met je in gesprek om je vrijblijvend te kunnen adviseren over passende opleidingen en trainingen.

LAATSTE NIEUWS